ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
חותכים את הבצק עלים לרצועות מלבניות בעובי של 1-2 ס"מ.
-
2
את הרצועות מסובבים על קונוס שהוא בצורת גביע גלידה ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות עד שמזהיב..
-
3
מוצאים מהתנור ואח"כ מוצאים את הקונס ונשאר לנו עוגיה בצורת גביע גלידה..
-
4
מכינים את הקרם: מקציפים 2 שמנת מתוקה עם 1 פודינג וניל עד לקבלת קצפת מעט יציבה..
-
5
מזלפים לתוך העוגיה שיצרנו, את הקרם ואפשר לפזר אבקת סוכר מעליהם לקישוט..
-
6
מעבירים למקרר כדי שהעוגיות יתקררו קצת..
-
7
בהצלחה!!.
1
חותכים את הבצק עלים לרצועות מלבניות בעובי של 1-2 ס"מ.
2
את הרצועות מסובבים על קונוס שהוא בצורת גביע גלידה ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות עד שמזהיב..
3
מוצאים מהתנור ואח"כ מוצאים את הקונס ונשאר לנו עוגיה בצורת גביע גלידה..
4
מכינים את הקרם: מקציפים 2 שמנת מתוקה עם 1 פודינג וניל עד לקבלת קצפת מעט יציבה..
5
מזלפים לתוך העוגיה שיצרנו, את הקרם ואפשר לפזר אבקת סוכר מעליהם לקישוט..
6
מעבירים למקרר כדי שהעוגיות יתקררו קצת..
7
בהצלחה!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים