ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
1 כוס קמח תופח (או כוס קמח רגיל עם כפית אבקת אפייה)
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב את התערובת עד שהכל מתאחד, ולשים במקרר למשך חצי שעה..
-
2
לאחר חצי שעה לגלגל כדורים קטנים עם ידיים רטובות, לשים בתבנית על נייר אפייה ומעט למעוך..
-
3
לאפות במשך 12-15 דקות ולא יותר, בחום של 170 מעלות..
-
4
(העוגיות רכות לאחר שמתקררות הן מתקשות)..
1
לערבב את התערובת עד שהכל מתאחד, ולשים במקרר למשך חצי שעה..
2
לאחר חצי שעה לגלגל כדורים קטנים עם ידיים רטובות, לשים בתבנית על נייר אפייה ומעט למעוך..
3
לאפות במשך 12-15 דקות ולא יותר, בחום של 170 מעלות..
4
(העוגיות רכות לאחר שמתקררות הן מתקשות)..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים