מערבבים היטב את הכל יחד ומכניסים למקרר לפחות לשעה לספיגת טעמים.
מצרכים לרוטב
1 בצל סגול חתוך לרצועות
3 שיני שום קצוצים
חבילת פטריות שמפניון חתוכות לרצועות
1 גמבה חתוכה לרצועות
מלח ופלפל שחור גרוס
כפית פפריקה
מעט כורכום וכמון
כף מרק עוף
כף טריאקי
2 כוסות מים חמים
חופן פטרוזליה קצוצה
אופן ההכנה
1
אופן הכנת הקציצות:.
2
עם ידיים רטובות מכינים קציצות עגולות ומועכים טיפה..
3
מטגנים במחבת עם 4 כפות שמן זית על אש נמוכה עד להזהבה משני הצדדים..
4
אופן הכנת הרוטב:.
5
בסיר סוטאז' מטגנים את הבצל עם 3 כפות שמן עד להזהבה, מוסיפים את השום ומערבבים, מוסיפים את הגמבה ומטגנים כחצי דקה ומוסיפים את הפטריות ממשיכים לטגן עוד חצי דקה ומתבלים בכל התבלינים ומערבבים קלות..
6
מוסיפים את המים החמים ,מערבבים ומביאים לרתיחה..
7
מוסיפים את הקציצות שטיגנו וממשיכים לבשל על אש בינונית עד לצימצום הרוטב..
8
מידיי פעם לנענע את הסיר שהרוטב ירטיב קצת את הקציצות..
9
5 דקות לפני סיום מוסיפים חופן פטרוזליה קצוצה ..
10
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
אופן הכנת הקציצות:.
2
עם ידיים רטובות מכינים קציצות עגולות ומועכים טיפה..
3
מטגנים במחבת עם 4 כפות שמן זית על אש נמוכה עד להזהבה משני הצדדים..
4
אופן הכנת הרוטב:.
5
בסיר סוטאז' מטגנים את הבצל עם 3 כפות שמן עד להזהבה, מוסיפים את השום ומערבבים, מוסיפים את הגמבה ומטגנים כחצי דקה ומוסיפים את הפטריות ממשיכים לטגן עוד חצי דקה ומתבלים בכל התבלינים ומערבבים קלות..
6
מוסיפים את המים החמים ,מערבבים ומביאים לרתיחה..
7
מוסיפים את הקציצות שטיגנו וממשיכים לבשל על אש בינונית עד לצימצום הרוטב..
8
מידיי פעם לנענע את הסיר שהרוטב ירטיב קצת את הקציצות..