ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
-
ריבועית תמרים בציפוי קוקוס לבן וקוקוס קלוי
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100 גרם פטי בר מרוסק גם מאוד
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) קולים במחבת את כל הפיצוחים כ5 דק⏱טוחנים אותם ממש גם .
-
3
ושופכים אותם על התמרים ומערבבים .
-
4
2) מוסיפים את הביסקוטים ושוב ערבוב עד לאיחוד .
-
5
3)מחלקים את כל המסה לשני חלקים שווים , מגלגלים לרולדה ומפסלים אותה למלבנית, עוטפים בנייר כסף ומכניסים למקפיא לשעה עד שעה וחצי ⏱.
-
6
4)מוציאים מהמקפיא .
-
7
ומערבבים את שני סוגי הקוקוס ומגלגלים בקוקוס לכל הצדדים .
-
8
פורסים ונהנים.
1
.
2
1) קולים במחבת את כל הפיצוחים כ5 דק⏱טוחנים אותם ממש גם .
3
ושופכים אותם על התמרים ומערבבים .
4
2) מוסיפים את הביסקוטים ושוב ערבוב עד לאיחוד .
5
3)מחלקים את כל המסה לשני חלקים שווים , מגלגלים לרולדה ומפסלים אותה למלבנית, עוטפים בנייר כסף ומכניסים למקפיא לשעה עד שעה וחצי ⏱.
6
4)מוציאים מהמקפיא .
7
ומערבבים את שני סוגי הקוקוס ומגלגלים בקוקוס לכל הצדדים .
8
פורסים ונהנים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים