אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

5,543
צפיות

ריבועים של תמרים

המתכון של
ריבועים של תמרים

קינוח פרווה בצ'יק ציק

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
  • ריבועית תמרים בציפוי קוקוס לבן וקוקוס קלוי
  • מצרכים הדרושים
  • 1 חבילת תמרים ללא חרצנים
  • 50 גרם אגוזי לוז
  • 50 גרם שקדים מולבנים
  • 50 גרם פיסטוק
  • 50 גרם אגוזי מלך
  • 50 גרם קוקוס
  • 25 גרם שושום מלא
  • 100 גרם פטי בר מרוסק גם מאוד
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    1) קולים במחבת את כל הפיצוחים כ5 דק⏱טוחנים אותם ממש גם .


  • 3

    ושופכים אותם על התמרים ומערבבים .


  • 4

    2) מוסיפים את הביסקוטים ושוב ערבוב עד לאיחוד .


  • 5

    3)מחלקים את כל המסה לשני חלקים שווים , מגלגלים לרולדה ומפסלים אותה למלבנית, עוטפים בנייר כסף ומכניסים למקפיא לשעה עד שעה וחצי ⏱.


  • 6

    4)מוציאים מהמקפיא .


  • 7

    ומערבבים את שני סוגי הקוקוס ומגלגלים בקוקוס לכל הצדדים .


  • 8

    פורסים ונהנים.


1

.


2

1) קולים במחבת את כל הפיצוחים כ5 דק⏱טוחנים אותם ממש גם .


3

ושופכים אותם על התמרים ומערבבים .


4

2) מוסיפים את הביסקוטים ושוב ערבוב עד לאיחוד .


5

3)מחלקים את כל המסה לשני חלקים שווים , מגלגלים לרולדה ומפסלים אותה למלבנית, עוטפים בנייר כסף ומכניסים למקפיא לשעה עד שעה וחצי ⏱.


6

4)מוציאים מהמקפיא .


7

ומערבבים את שני סוגי הקוקוס ומגלגלים בקוקוס לכל הצדדים .


8

פורסים ונהנים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים