ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מרכיבים
-
-
2 גבעולי סלרי כולל העלים קצוצים
-
-
-
-
2 כפות שומשות קלוי לפיזור לפני ההגשה
אופן ההכנה
-
1
לקצוץ את הכרוב ולהעביר לקערה..
-
2
להוסיף: סלרי קצוץ,חמוציות,אגוזי מלך וגרעיני חמניה..
-
3
להוסיף את הרטבים והתבלינים ולערבב..
-
4
בסוף מפזרים מעל שומשום קלוי ולהגיש..
-
5
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
לקצוץ את הכרוב ולהעביר לקערה..
2
להוסיף: סלרי קצוץ,חמוציות,אגוזי מלך וגרעיני חמניה..
3
להוסיף את הרטבים והתבלינים ולערבב..
4
בסוף מפזרים מעל שומשום קלוי ולהגיש..
5
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים