200 גרם אצבעות שוקולד מריר(להשיג בחנויות מתמחות) או קוביות שוקולד מריר
לציפוי ביצה טרופה וסוכר גבישי, או פשוט לפזר אבקת סוכר לאחר האפייה
אופן ההכנה
1
לחמם תנור לחום 180 לרפד תבנית תנור בנייר אפייה.
2
לחתוך את הבצק(שהפשרנו בהתאם להוראות) לריבועים ברוחב השוקולד להניח שוקולד לגלגל חצי גילגול ולהניח עוד אצבע, להבריש בביצה ולפזר סוכר גבישי, לאפות כרבע שעה וזהו...... לצערי זה נגמר מהר......
1
לחמם תנור לחום 180 לרפד תבנית תנור בנייר אפייה.
2
לחתוך את הבצק(שהפשרנו בהתאם להוראות) לריבועים ברוחב השוקולד להניח שוקולד לגלגל חצי גילגול ולהניח עוד אצבע, להבריש בביצה ולפזר סוכר גבישי, לאפות כרבע שעה וזהו...... לצערי זה נגמר מהר......