ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
**לחלק את כמות הקשקבל חצי לתערובת וחצי לגרד מעל עם הצהובה המגורדת**.
-
2
לשמן תבנית בספריי שמן.
-
3
לסדר את עלי הלזניה.
-
4
מעל רוטב שהשכבה תהיה רטובה..
-
5
מעל שוב דפים.
-
6
רוטב.
-
7
ותערובת הגבינות.
-
8
וכך לעשות שכבות..
-
9
בשכבה האחרונה לפזר את הקשקשבל והגבינה הצהובה ששמנו בצד..
-
10
180 מעלות כ45דק עד שמזהיב. .
-
11
בתיאבון! .
-
12
יוצא טוטאל מושששש 💗.
1
**לחלק את כמות הקשקבל חצי לתערובת וחצי לגרד מעל עם הצהובה המגורדת**.
2
לשמן תבנית בספריי שמן.
3
לסדר את עלי הלזניה.
4
מעל רוטב שהשכבה תהיה רטובה..
5
מעל שוב דפים.
6
רוטב.
7
ותערובת הגבינות.
8
וכך לעשות שכבות..
9
בשכבה האחרונה לפזר את הקשקשבל והגבינה הצהובה ששמנו בצד..
10
180 מעלות כ45דק עד שמזהיב. .
11
בתיאבון! .
12
יוצא טוטאל מושששש 💗.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים