ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להקציף3 חלבונים .
-
2
ולהוסיף בהדרגה כוס סוכר.
-
3
לקצף תפוח ויציב..
-
4
בקערה נפרדת -לערבב את האגוזים,השמן, הביצים וקמח מצה . להוסיף את קצף החלבונים בתנועות קיפול ובהדרגה ליצור תערובת אחידה. .
-
5
להכניס לשק זילוף . לקשט עם חצי דובדבן. .
-
6
תהנו הילה☕😚.
-
7
כ 15 דק בתנור שחומם מראש 170 מע..
1
להקציף3 חלבונים .
2
ולהוסיף בהדרגה כוס סוכר.
3
לקצף תפוח ויציב..
4
בקערה נפרדת -לערבב את האגוזים,השמן, הביצים וקמח מצה . להוסיף את קצף החלבונים בתנועות קיפול ובהדרגה ליצור תערובת אחידה. .
5
להכניס לשק זילוף . לקשט עם חצי דובדבן. .
6
תהנו הילה☕😚.
7
כ 15 דק בתנור שחומם מראש 170 מע..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים