ריססתי מעל קצת שמן הוספתי מלח פלפל שחור גרוס,קצת שום כתוש ושתי כפות רוטב צילי
אופן ההכנה
1
מבשלים במים עם קצת מלח חצי בישול כרובית קטנה שפרקתי לפרחים, ברוקולי ושומר שחתכתי לפרוסות, לאחר שמוכן מסננים ומעבירים לתבנית אפייה, הוספתי: פטריות שמפניון ובטטה, ריססתי מעל קצת שמן הוספתי מלח פלפל שחור גרוס,קצת שום כתוש ושתי כפות רוטב צילי, עירבבתי הכל והכנתי לתנור שחומם מראש ל180-200 מעלות עד לריכוך והשחמה קלה, בתאבון💖.
1
מבשלים במים עם קצת מלח חצי בישול כרובית קטנה שפרקתי לפרחים, ברוקולי ושומר שחתכתי לפרוסות, לאחר שמוכן מסננים ומעבירים לתבנית אפייה, הוספתי: פטריות שמפניון ובטטה, ריססתי מעל קצת שמן הוספתי מלח פלפל שחור גרוס,קצת שום כתוש ושתי כפות רוטב צילי, עירבבתי הכל והכנתי לתנור שחומם מראש ל180-200 מעלות עד לריכוך והשחמה קלה, בתאבון💖.