2 כפות סוכר. במתכון המקורי זה כוס שלמה, אבל זה יוצא מצויין גם עם שתי כפות
חצי כוס מיץ תפוזים סחוט
חצי קילו אגוזים
300 גרם צימוקים בהירים קטנים.
אופן ההכנה
1
ממיסה את המרגרינה במיקרו או בבן מארי. .
2
יוצרת בצק: קודם מערבבת את הרכיבים היבשים ואז מוסיפה את הרטובים ולשה לבצק אחיד. מחלקת את הבצק ל4 ומכל חתיכה יוצרת כ15 כדורים. שוברת את האגוזים לחתיכות קטנות ומסדרת צלחת של צימוקים וצלחת של אגוזים. יוצרת כיסון כמו בקובה. שמה 4-5 אגוזים ואז 4-5 צימוקים. סוגרת. מסדרת במגש על נייר אפייה ושמה בתנור ב180-200 עד שיתקשו. חשוב לבדוק אם הן נשרפות מהר בתחתית, אז צריך להרים את המגש לשלב יותר גבוה בתנור. אין ממש זמן אפייה מוגדר. פשוט לעקוב. כשמגישה, מפזרת אבקת סוכר מלמעלה..
1
ממיסה את המרגרינה במיקרו או בבן מארי. .
2
יוצרת בצק: קודם מערבבת את הרכיבים היבשים ואז מוסיפה את הרטובים ולשה לבצק אחיד. מחלקת את הבצק ל4 ומכל חתיכה יוצרת כ15 כדורים. שוברת את האגוזים לחתיכות קטנות ומסדרת צלחת של צימוקים וצלחת של אגוזים. יוצרת כיסון כמו בקובה. שמה 4-5 אגוזים ואז 4-5 צימוקים. סוגרת. מסדרת במגש על נייר אפייה ושמה בתנור ב180-200 עד שיתקשו. חשוב לבדוק אם הן נשרפות מהר בתחתית, אז צריך להרים את המגש לשלב יותר גבוה בתנור. אין ממש זמן אפייה מוגדר. פשוט לעקוב. כשמגישה, מפזרת אבקת סוכר מלמעלה..