הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהממסים שוקולד, קרם אגוזי לוז, חצי מיכל שמנת מתוקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מקציפים את יתרת השמנת, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מעבירים לשקית זילוף, יוצקים לכוסות הגשה. מכניסים למקרר רבע שעה להתייצבות...
מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, מעבירים לשקית זילוף, יוצקים על השוקולד, מקשטים עם אגוזי לוז..
מאתי ממן באהבה...