ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לטגן ולהזהיב את הבצל הקצוץ..
-
2
להוסיף את הגזר המגורד ולטגן יחד עוד כדקה..
-
3
להוסיף את הפתיתים ולטגן כדקה יחד..
-
4
להוסיף מים רותחים לפי כמות הפתיתים (על כוס פתיתים כוס ורבע מים)..
-
5
להוסיף כף רוטב סויה..
-
6
כפית גדושה אבקת מרק עוף..
-
7
לכסות את הסיר ולערבב מדיי פעם עד שמוכן..
1
לטגן ולהזהיב את הבצל הקצוץ..
2
להוסיף את הגזר המגורד ולטגן יחד עוד כדקה..
3
להוסיף את הפתיתים ולטגן כדקה יחד..
4
להוסיף מים רותחים לפי כמות הפתיתים (על כוס פתיתים כוס ורבע מים)..
5
להוסיף כף רוטב סויה..
6
כפית גדושה אבקת מרק עוף..
7
לכסות את הסיר ולערבב מדיי פעם עד שמוכן..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים