ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
3 וחצי כוסות קמח מנופה.
-
2
כפית גדושה שמרים יבשים.
-
3
כפית גדושה מלח.
-
4
1/2 כוס שמן.
-
5
1/2 מחמאה רכה מאוד.
-
6
3/4 כוס מים פושרים.
-
7
1/4 כוס שומשום רצוי קלוי.
-
8
ללוש במיקסר כ2 דקות לאיחוד בצק גמיש מאוד אפשר ידני לקחת חתיכה קטנה מהבצק להכין נחש קטן ליסגור לטבעת להעביר לצלוחית של ביצה טרופה ואז לצלוחית שומשום להניח על תבנית עם נייר אפיה לפזר מעט גרגירי מלח גס.
-
9
להכניס לתנור מידי לא לחכות להתפחה .עד הזהבה יפה 180 מעלות ...
-
10
מריחה למעלה....
-
11
1 ביצה טרופה.....
-
12
שומשום לפי הצורך....
-
13
מעט מלח גס.....
-
14
רצוי להכפיל כמויות בהצלחה אורה🌹🌹.....
1
3 וחצי כוסות קמח מנופה.
2
כפית גדושה שמרים יבשים.
3
כפית גדושה מלח.
4
1/2 כוס שמן.
5
1/2 מחמאה רכה מאוד.
6
3/4 כוס מים פושרים.
7
1/4 כוס שומשום רצוי קלוי.
8
ללוש במיקסר כ2 דקות לאיחוד בצק גמיש מאוד אפשר ידני לקחת חתיכה קטנה מהבצק להכין נחש קטן ליסגור לטבעת להעביר לצלוחית של ביצה טרופה ואז לצלוחית שומשום להניח על תבנית עם נייר אפיה לפזר מעט גרגירי מלח גס.
9
להכניס לתנור מידי לא לחכות להתפחה .עד הזהבה יפה 180 מעלות ...
10
מריחה למעלה....
11
1 ביצה טרופה.....
12
שומשום לפי הצורך....
13
מעט מלח גס.....
14
רצוי להכפיל כמויות בהצלחה אורה🌹🌹.....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים