חציל גדול. 150 גרם חזה עוף טחון. פירורי לחם. ביצה.
אופן ההכנה
1
מתכון של חברתי תמי ❤.
2
לפרוס חציל גדול לפרוסות ולהשרות עם מלח במסננת. לייבש ולהכניס לתנור ולהבריש מעט בשמן, כשמשחים טיפה להוציא. במחבת לטגן בצל ולהוסיף 150 ג' עוף טחון, לתבל במלח, מעט מרק עוף, פלפל שחור רגיל וגרוס, מעט פפריקה מעושנת ומעט כורכום, לערבב עד שהעוף מוכן ולפזר מעל כוסברה קצוצה. לשים את המילוי בכל תחילת חציל ולגלגל לרול. לטבול בביצה טרופה ואז בפירורי לחם ולטגןמבשמן עמוק. להוציא לנייר סופג ולהגיש עם טחינה..
1
מתכון של חברתי תמי ❤.
2
לפרוס חציל גדול לפרוסות ולהשרות עם מלח במסננת. לייבש ולהכניס לתנור ולהבריש מעט בשמן, כשמשחים טיפה להוציא. במחבת לטגן בצל ולהוסיף 150 ג' עוף טחון, לתבל במלח, מעט מרק עוף, פלפל שחור רגיל וגרוס, מעט פפריקה מעושנת ומעט כורכום, לערבב עד שהעוף מוכן ולפזר מעל כוסברה קצוצה. לשים את המילוי בכל תחילת חציל ולגלגל לרול. לטבול בביצה טרופה ואז בפירורי לחם ולטגןמבשמן עמוק. להוציא לנייר סופג ולהגיש עם טחינה..