ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
200 גרם פטריות שמפיניון טרי
-
-
-
-
-
-
200 גרם אטריות רחבות מבושלות
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)חותכים את הירקות במעבד מזון עם דיסק מתאים שזה אומר.
-
2
בצל, גמבה, גזר, קישוא וזוקיני ופיטריות.
-
3
שופכים שמן זית לסיר סיר ווק גדול.
-
4
2) שופכים שמן זית .
-
5
לסיר ווק גדול ומוסיפים את הגמבות🫑,גזר🥕 קישוא🥒.
-
6
זוקיני,שעועית🫛 ירוקה ,אפונה וברוקולי🥦 ומערבבים.
-
7
3)מוסיפים חצי כוס רוטב סויה .
-
8
חצי כוס רוטב טריאקי .
-
9
חצי כוס רוטב צ'ילה .
-
10
2 כפות צ'ילה חריף גרוס .
-
11
4) מערבבים ומוסיפים את הפטריות ובצל ירוק לרצועות ומערבבים .
-
12
5) מטגנים את הקוביות דג סלמון עם רוטב סויה .
-
13
ושופכים אותם לסיר מערבבים ומוסיפים את האטריות ושוב מערבבים ולבסוף אפשר להוסיף קצת רוטב טריאקי.
1
1)חותכים את הירקות במעבד מזון עם דיסק מתאים שזה אומר.
2
בצל, גמבה, גזר, קישוא וזוקיני ופיטריות.
3
שופכים שמן זית לסיר סיר ווק גדול.
4
2) שופכים שמן זית .
5
לסיר ווק גדול ומוסיפים את הגמבות🫑,גזר🥕 קישוא🥒.
6
זוקיני,שעועית🫛 ירוקה ,אפונה וברוקולי🥦 ומערבבים.
7
3)מוסיפים חצי כוס רוטב סויה .
8
חצי כוס רוטב טריאקי .
9
חצי כוס רוטב צ'ילה .
10
2 כפות צ'ילה חריף גרוס .
11
4) מערבבים ומוסיפים את הפטריות ובצל ירוק לרצועות ומערבבים .
12
5) מטגנים את הקוביות דג סלמון עם רוטב סויה .
13
ושופכים אותם לסיר מערבבים ומוסיפים את האטריות ושוב מערבבים ולבסוף אפשר להוסיף קצת רוטב טריאקי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים