שימו לב!!! אפשר להשתמש בכל סוגי הפסטה גם פסטה ללא גלוטן.
לרוטב ..
2 כפות שמן קנולה.
2 כפות רוטב טריאקי.
2 כפות רוטב סויה (אני השתמשתי ברוטב סויה בסגנון סיני).
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק.
2 כפות סילאן או 2 כפות מייפל או 2 כפות דבש (מה שאוהבים).
1 כפית שמן שומשום.
1/2 כפית פלפל שחור גרוס.
1/2 כפית מלח.
1/4 כוס מים מים מעורבבים עם 1 כף קורנפלור היטב.
אופן ההכנה
1
מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ושוטפים היטב.
2
מחממים 2 כפות שמן בסיר רחב שוליים או בווק, שמים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב היטב עד שהרוטב מסמיך חלק ללא גושים (זה הזמן לטעום ולשפר טעמים אם צריך, זהירות חם).
3
מוסיפים את הנודלס המבושל לתוך הרוטב החם, מערבבים היטב היטב עד שכל הרוטב מצפה היטב את כל הנודלס ומגישים חם.
4
זהו חברות וחברים תיהנו, מבטיחה לכם שהילדים יבקשו עוד.
5
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ושוטפים היטב.
2
מחממים 2 כפות שמן בסיר רחב שוליים או בווק, שמים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב היטב עד שהרוטב מסמיך חלק ללא גושים (זה הזמן לטעום ולשפר טעמים אם צריך, זהירות חם).
3
מוסיפים את הנודלס המבושל לתוך הרוטב החם, מערבבים היטב היטב עד שכל הרוטב מצפה היטב את כל הנודלס ומגישים חם.
4
זהו חברות וחברים תיהנו, מבטיחה לכם שהילדים יבקשו עוד.