-להשחיל בכל חתיכה של נקניקיה פסטה יבשה ארוכה 6 יח' בכל נקניק .
- להרתיח בסיר רחב או עמוק עם מים שמן ומלח עד שהפסטה מבושלת.
לרוטב פסטה
1בצל קצוץ לקוביות
2שיני שום כתוש
5 כפות רסק
5 כפות שמן
1 עגבניה מגורד
1וחצי כוס מים
תבלינים
כף מלח
כפית פלפל שחור
2 כפות פפריקה מתוקה
כף מרק עוף
חצי כפית כורכום
אופן ההכנה
1
בסיר לטגן עם שמן בצל 2 דקות ,להוסיף את השום כתוש לכמה שניות לטיגון קל , להוסיף תבלינים רסק ואז מים לערבב ולתת 5 דקות על אש בינונית , אחכ להכניס תפסטה לעוד 5 דקות בעירבוב עדין. .
2
ובתאבון😋❤🙌.
1
בסיר לטגן עם שמן בצל 2 דקות ,להוסיף את השום כתוש לכמה שניות לטיגון קל , להוסיף תבלינים רסק ואז מים לערבב ולתת 5 דקות על אש בינונית , אחכ להכניס תפסטה לעוד 5 דקות בעירבוב עדין. .