בסיר בינוני להביא 5 כוסות מים לרתיחה עדינה כשהמים מתגלגלים להוסיף כף מלח גרוס .
2
לבנתיים… במחבת גדולה על להבה נמוכה להוסיף את החמאה עד להמסה להוסיף את השום המעוך ולערבב תמיד ל2 דקות לדאוג לא לשרוף את השום אחרת הטעם יהיה מר.
3
להוציא את השום ולהוסיף לחמאה את היין הלבן לבשל 3-4 דקות…לתבלן עם פלפל שחור גרוס.
4
להוסיף את החלב והשמנת להחזיר את השום פנימה ולבשל על להבה נמוכה.
5
בשלב זה לתוך הסיר מים רותחים להוסיף את הפסטה לערבב מידי פעם.
6
לבשל למספר דקות אל דנטה לא לבשל יותר מידי לא לשטוף את הפסטה להשאיר בסיר.
7
להגביר את להבת הרוטב לבינוני…להוסיף את הפסטה מהסיר ישירות למחבת ולהניף את הפסטה בעזרת מלקחיים תוך כדי ערבוב…להוסיף חצי כוס ממיי הפסטה השמן זית ואת הפרמזן.
8
להמשיך להניף עד למרקם מבריק וחלק 2-3 דקות.
9
להגיש מיד עם מספר טיפות שמן כמהין ועלי פטרוזיליה.
1
בסיר בינוני להביא 5 כוסות מים לרתיחה עדינה כשהמים מתגלגלים להוסיף כף מלח גרוס .
2
לבנתיים… במחבת גדולה על להבה נמוכה להוסיף את החמאה עד להמסה להוסיף את השום המעוך ולערבב תמיד ל2 דקות לדאוג לא לשרוף את השום אחרת הטעם יהיה מר.
3
להוציא את השום ולהוסיף לחמאה את היין הלבן לבשל 3-4 דקות…לתבלן עם פלפל שחור גרוס.
4
להוסיף את החלב והשמנת להחזיר את השום פנימה ולבשל על להבה נמוכה.
5
בשלב זה לתוך הסיר מים רותחים להוסיף את הפסטה לערבב מידי פעם.
6
לבשל למספר דקות אל דנטה לא לבשל יותר מידי לא לשטוף את הפסטה להשאיר בסיר.
7
להגביר את להבת הרוטב לבינוני…להוסיף את הפסטה מהסיר ישירות למחבת ולהניף את הפסטה בעזרת מלקחיים תוך כדי ערבוב…להוסיף חצי כוס ממיי הפסטה השמן זית ואת הפרמזן.