אופן ההכנה : להרתיח מים בסיר עם כפית מלח שרותחים להכניס את הקלנולי ל12 דקות בדיוק להוציא לסנן ולקרר. למלא את הקלנולי בעזרת כפית משני הצדדים,לטבול בביצה ולגלגל באגוזים להניח על מחבת חמה להמיס 80 גרם חמאה ורבע כוס שמן לטגן משני הצדדים עד שמזהיב, ניתן לחצות את הקלנולי לתוצאה קטנה יותר לקשט בקצפת וסירופ שוקולד ולהגיש..
2
בהצלחה אורה..
1
אופן ההכנה : להרתיח מים בסיר עם כפית מלח שרותחים להכניס את הקלנולי ל12 דקות בדיוק להוציא לסנן ולקרר. למלא את הקלנולי בעזרת כפית משני הצדדים,לטבול בביצה ולגלגל באגוזים להניח על מחבת חמה להמיס 80 גרם חמאה ורבע כוס שמן לטגן משני הצדדים עד שמזהיב, ניתן לחצות את הקלנולי לתוצאה קטנה יותר לקשט בקצפת וסירופ שוקולד ולהגיש..