הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאת הלביבות האלו לחנוכה, אני מכינה גם בכל השנה ,נכדים שלי מאד אוהבים אותם,
לגרד במגרדת גסה את תפוח האדמה. לסחוט היטב ולשים בקערה..
לגרד את הבצל לסחוט נוזלים להוסיף לתפוח אדמה..
להוסיף את הביצים, התבלינים והקמח, לערבב היטב..
לחמם שמן במחבת, לקחת בכף גדולה מהתערובת ולצקת בשמן, לאחר שהצבע זהוב של הלביבה, להפוך ולטגן בצד השני. להניח בנייר סופג..
טיפ- כשרציתי לשבח את הלביבות הייתי מוסיפה בצל אחד מטוגן..