הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאת הצנצנת של השום הזה אני הכי אוהבת. אפשר לשלב את השום בכל מקום. הוא כל כך רך שהוא נבלע בכל מאכל ומוסיף לו טעם ארומתי נדיר
מקלפים את כל השיני שום ושמים בסיר קטן..
שופחים מעל שמן זית בנדיבות עד לכיסוי מלא..
מוסיפים מלח גס פלפל אנגלי ורוזמרין..
מביאים לרתיחה על אש נמוכה במשך כשעה עד שעה וחצי..
מעבירים לצנצנת עם השמן זית והרוזמרין..
בתאבון.