אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של שונות

1,583
צפיות

מיקס פירות ים ברוטב שמנת עם גבינת גורגונזולה

המתכון של
מיקס פירות ים ברוטב שמנת עם גבינת גורגונזולה

  • קטגוריהשונות
  • כשרותלא כשר
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: לא כשר
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 150 גר שרימפס
  • 150 גר קלמרי
  • 8-9 מולים
  • 2 כפות חמאה
  • 2 שיני שום כתושות
  • חצי ליטר שמנת בישול
  • מלח + פלפל
  • גבינת פרמזן – 2 כפות
  • גבינת גורגונזולה – חתוכה לקוביות קטנות – בערך 2 כפות
  • עירית קצוצה – להגשה
אופן ההכנה
  • 1

    אני תמיד מעדיפה להשתמש בפירות ים קפואים. הם מגיעים נקיים, והם כבר עברו בישול קצר לפני האריזה..


  • 2

    בבית אני רק נותנת להם להפשיר, שוטפת אותם במים ולאחר מכן אפשר להתחיל לעבוד איתם..


  • 3

    ממיסים את החמאה, מוסיפים את הפירות ים ומטגנים כדקה..


  • 4

    לאחר שהפירות ים הפרישו נוזלים יש להוסיף את השום, לערבב היטב ולאחר מכן לכסות את הכל עם שמנת בישול..


  • 5

    בשלב זה מורידים את האש לנמוכה ביותר, ומסיפים קודם את גבינת הפרמזן, ולאחר מכן את גורגונזולה..


  • 6

    מערבבים, לאחר שהגבינות נמסו בשמנת הבישול ממליחים + מפלפלים ומבשלים עוד כדקה..


  • 7

    לאחר מכן מורידים מן האש..


  • 8

    לא לשכוח לפזר מעל עירית קצוצה.


1

אני תמיד מעדיפה להשתמש בפירות ים קפואים. הם מגיעים נקיים, והם כבר עברו בישול קצר לפני האריזה..


2

בבית אני רק נותנת להם להפשיר, שוטפת אותם במים ולאחר מכן אפשר להתחיל לעבוד איתם..


3

ממיסים את החמאה, מוסיפים את הפירות ים ומטגנים כדקה..


4

לאחר שהפירות ים הפרישו נוזלים יש להוסיף את השום, לערבב היטב ולאחר מכן לכסות את הכל עם שמנת בישול..


5

בשלב זה מורידים את האש לנמוכה ביותר, ומסיפים קודם את גבינת הפרמזן, ולאחר מכן את גורגונזולה..


6

מערבבים, לאחר שהגבינות נמסו בשמנת הבישול ממליחים + מפלפלים ומבשלים עוד כדקה..


7

לאחר מכן מורידים מן האש..


8

לא לשכוח לפזר מעל עירית קצוצה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים