ספר מתכוני אורז
- קטגוריהאורז
- מספר מנות10 מנות
- זמן הכנה20 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- קטגוריה: אורז
- זמן הכנה: 20 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 10 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
כוס מדידה.
לטגן בסיר את הבצל הקצוץ להביא לידי שקיפות להוסיף חופן תבלינים כגום שקדים חמציות,בכל חנות תבלינים יש מבחר לתוספת לאורז.
להכניס את האורז השטוף והמסונן ממים .לערבב ,להוסיף מלח לפי טעם כורכום/פפריקה/ ומה שאוהבים .
להוסיף את המים ולבשל על אש מנמוכה כ 20 דק.
לאחר הבישול לקרר מעט..להכנית לתבנית סילקון עגולה או לסדר עם היד כמו בתמונה.
לשים את רצועות בצק עלים, למרוח בביצה.תהנו הילה💖💖 לאפות עד שמזהיב..
1
כוס מדידה.
לטגן בסיר את הבצל הקצוץ להביא לידי שקיפות להוסיף חופן תבלינים כגום שקדים חמציות,בכל חנות תבלינים יש מבחר לתוספת לאורז.
להכניס את האורז השטוף והמסונן ממים .לערבב ,להוסיף מלח לפי טעם כורכום/פפריקה/ ומה שאוהבים .
להוסיף את המים ולבשל על אש מנמוכה כ 20 דק.
לאחר הבישול לקרר מעט..להכנית לתבנית סילקון עגולה או לסדר עם היד כמו בתמונה.
לשים את רצועות בצק עלים, למרוח בביצה.תהנו הילה💖💖 לאפות עד שמזהיב..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים