את השניצל לטבל בתבלינים שרשמתי ממש למרוח אותם ואז לקמח מ2 צדדים ולטגן ולהניח בצד..
2
לרוטב לקחת בצל ושום ולגרד אותם ולטגן בסיר רחב כמו של דגים ואז להוסיף עגבניות חתוכות לקוביות ולערבב ולטגן 5 דקות ואז להוסיף תבלינים ומים והרסק עגבניות לערבב ולהרתיח ..ולבשל 5 דקות ואז להכניס את החזה עוף והגזר והאפונה ולבשל על אש קטנה 30 דקות. להגיש עם אורז לבן (:.
1
את השניצל לטבל בתבלינים שרשמתי ממש למרוח אותם ואז לקמח מ2 צדדים ולטגן ולהניח בצד..
2
לרוטב לקחת בצל ושום ולגרד אותם ולטגן בסיר רחב כמו של דגים ואז להוסיף עגבניות חתוכות לקוביות ולערבב ולטגן 5 דקות ואז להוסיף תבלינים ומים והרסק עגבניות לערבב ולהרתיח ..ולבשל 5 דקות ואז להכניס את החזה עוף והגזר והאפונה ולבשל על אש קטנה 30 דקות. להגיש עם אורז לבן (:.