ספר מתכוני אורז
- קטגוריהאורז
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתכון לאורז משגע וטעים במיוחד בתוספת תערובת תיבול 😋
-
-
מצרכים
-
2 כוסות אורז שטופים ומסוננים
-
-
2 כפות אורז נוספים לטיגון עם השמן
-
-
-
-
-
רבע כפית כורכום ומי שאוהבת אורז לבן יכולה לוותר על הכורכום.
-
1 כוס של תערובת תיבול לאורז ( מוכרים במשקל בכל חנות תבלינים וגם בסופר ויש המון טעמים, כל אחת תשים מה שהיא אוהבת)
-
-
כמובן שבאותה כוס שמדדתם אורז תשתמשו גם למים
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
שמים בסיר את השמן ,מוסיפים 2 כפות של אורז יבש ומטגנים עד שמחליף את צבעו, זה מפיץ ריח וארומה משגעת לתבשיל..
-
3
מוסיפים את האורז ששטפנו ומטגנים כ-2 שלוש דקות, מוסיפים את תערובת התיבול,הפעם בחרתי במג'דרה וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים..
-
4
מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב..
-
5
מוסיפים 4 ורבע כוסות מים חמים ומערבבים..
-
6
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש..
-
7
אפשר לטעום את הרוטב ולתקן טעמים במידה וצריך..
-
8
מבשלים עד שכל הנוזלים נספגים..
-
9
יוצא אורז אחד אחד..
-
10
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
אופן ההכנה:.
2
שמים בסיר את השמן ,מוסיפים 2 כפות של אורז יבש ומטגנים עד שמחליף את צבעו, זה מפיץ ריח וארומה משגעת לתבשיל..
3
מוסיפים את האורז ששטפנו ומטגנים כ-2 שלוש דקות, מוסיפים את תערובת התיבול,הפעם בחרתי במג'דרה וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים..
4
מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב..
5
מוסיפים 4 ורבע כוסות מים חמים ומערבבים..
6
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש..
7
אפשר לטעום את הרוטב ולתקן טעמים במידה וצריך..
8
מבשלים עד שכל הנוזלים נספגים..
9
יוצא אורז אחד אחד..
10
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים