כוס פירורי לחם חצי כוס קמח 2 ביצים פלפל שחור קורט שמן זית כף
כמה שערות זעפרן
אופן ההכנה
1
לשטוף את האורז ולבשל עם 2 כוסות מים חמים מלח והזעפרן לאחר שהאורז מוכן להוסיף את 2 כפות הפרמזן ולערבב .
2
עד שמגעים למצב של בצק .
3
להשרות את העגבניות המיובשות במים ל10 דקות לאחר מיכן לקצוץ עם הבצל ולהסיף את השמן עם האוריגנו אפשר גם עשבי תיבול אחרים אם רוצים לקרוץ כדורים מהבצק ומאלה עם המוצרלה ושאר התוספות לסגור את הכדור לגלגל בביצה ופירורי לחם עם הקמח ולטגן בשמן עמוק .
1
לשטוף את האורז ולבשל עם 2 כוסות מים חמים מלח והזעפרן לאחר שהאורז מוכן להוסיף את 2 כפות הפרמזן ולערבב .
2
עד שמגעים למצב של בצק .
3
להשרות את העגבניות המיובשות במים ל10 דקות לאחר מיכן לקצוץ עם הבצל ולהסיף את השמן עם האוריגנו אפשר גם עשבי תיבול אחרים אם רוצים לקרוץ כדורים מהבצק ומאלה עם המוצרלה ושאר התוספות לסגור את הכדור לגלגל בביצה ופירורי לחם עם הקמח ולטגן בשמן עמוק .