אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני אורז

19,993
צפיות

אורז משגע,מרשים וטעים במיוחד

המתכון של
אורז משגע,מרשים וטעים במיוחד

תוספת לכל ארוחה, פשוט אורז מושלםםם וטעים במיוחד❤❤

  • קטגוריהאורז
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מצרכים
  • 2 כוסות אורז בסמטי שטופים ומסוננים
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 2 כפות אורז נוספים לטיגון עם השמן
  • 4 ורבע כוסות מים רותחים
  • חצי כפית מלח
  • כף מרק עוף
  • רבע כפית פלפל לבן
  • רבע כפית כורכום ומי שאוהבת אורז לבן יכולה לוותר על הכורכום.
  • תערובת של בצל יבש, פיסטוקים, צנוברים, שקדים פרוסים וחמוציות.
  • אין כמויות מדוייקות, כל אחת שמה כמה שבא לה מכל דבר ויכולה להוסיף מה שהיא אוהבת.
אופן ההכנה
  • 1

    שמים בסיר את השמן ומוסיפים 2 כפות של אורז ומטגנים עד שמחליף את צבעו, זה מפיץ ריח משגע..


  • 2

    מוסיפים את האורז ששטפנו ומטגנים כ-2 שלוש דקות, מוסיפים את תערובת הפיצוחים וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים..


  • 3

    מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב..


  • 4

    מוסיפים 4 ורבע כוסות מים חמים ומערבבים..


  • 5

    מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש..


  • 6

    אפשר לטעום את הרוטב ולתקן טעמים במידה וצריך..


  • 7

    מבשלים עד שכל הנוזלים נספגים..


  • 8

    יוצא אורז אחד אחד..


  • 9

    בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


1

שמים בסיר את השמן ומוסיפים 2 כפות של אורז ומטגנים עד שמחליף את צבעו, זה מפיץ ריח משגע..


2

מוסיפים את האורז ששטפנו ומטגנים כ-2 שלוש דקות, מוסיפים את תערובת הפיצוחים וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים..


3

מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב..


4

מוסיפים 4 ורבע כוסות מים חמים ומערבבים..


5

מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש..


6

אפשר לטעום את הרוטב ולתקן טעמים במידה וצריך..


7

מבשלים עד שכל הנוזלים נספגים..


8

יוצא אורז אחד אחד..


9

בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים