ספר מתכוני אורז
- קטגוריהאורז
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מצרכים
-
2 כוסות אורז בסמטי שטופים ומסוננים
-
-
2 כפות אורז נוספים לטיגון עם השמן
-
-
-
-
-
רבע כפית כורכום ומי שאוהבת אורז לבן יכולה לוותר על הכורכום.
-
תערובת של בצל יבש, פיסטוקים, צנוברים, שקדים פרוסים וחמוציות.
-
אין כמויות מדוייקות, כל אחת שמה כמה שבא לה מכל דבר ויכולה להוסיף מה שהיא אוהבת.
אופן ההכנה
-
1
שמים בסיר את השמן ומוסיפים 2 כפות של אורז ומטגנים עד שמחליף את צבעו, זה מפיץ ריח משגע..
-
2
מוסיפים את האורז ששטפנו ומטגנים כ-2 שלוש דקות, מוסיפים את תערובת הפיצוחים וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים..
-
3
מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב..
-
4
מוסיפים 4 ורבע כוסות מים חמים ומערבבים..
-
5
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש..
-
6
אפשר לטעום את הרוטב ולתקן טעמים במידה וצריך..
-
7
מבשלים עד שכל הנוזלים נספגים..
-
8
יוצא אורז אחד אחד..
-
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
שמים בסיר את השמן ומוסיפים 2 כפות של אורז ומטגנים עד שמחליף את צבעו, זה מפיץ ריח משגע..
2
מוסיפים את האורז ששטפנו ומטגנים כ-2 שלוש דקות, מוסיפים את תערובת הפיצוחים וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים..
3
מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב..
4
מוסיפים 4 ורבע כוסות מים חמים ומערבבים..
5
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש..
6
אפשר לטעום את הרוטב ולתקן טעמים במידה וצריך..
7
מבשלים עד שכל הנוזלים נספגים..
8
יוצא אורז אחד אחד..
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים