אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • הכנת הבטטה
  • חותכים בטטה גדולה ל4
  • חורצים בסכין לאורך ולרוחב
  • בחלק העליון של הבטטה
אופן ההכנה
  • 0

    מתבלים במלח גס שמן זית ופלפל שחור שמים בתבנית 200 מעלות כ30/40 דקות .


0

מתבלים במלח גס שמן זית ופלפל שחור שמים בתבנית 200 מעלות כ30/40 דקות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים