אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

281
צפיות

ציפס בטטה ורוזמרין

המתכון של
ציפס בטטה ורוזמרין

יאמי

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 בטטות
  • חתוכות ברצועות זיגזג
  • במכשיר חיתוך מתאים
אופן ההכנה
  • 1

    מתבלים בשמן זית.


  • 2

    מלח גז.


  • 3

    וכפית תבלין רוזמרין.


  • 4

    מערבבים ומסדרים בתבנית מרופדת.


  • 5

    200 מעלות.


  • 6

    כ40 דקות.


1

מתבלים בשמן זית.


2

מלח גז.


3

וכפית תבלין רוזמרין.


4

מערבבים ומסדרים בתבנית מרופדת.


5

200 מעלות.


6

כ40 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים