אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

391
צפיות

כרובית קריסיפית בתנור

המתכון של
כרובית קריסיפית בתנור

יאמי

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בקערה 1
  • פירחי כרובית שהושרו במים רותחים ל10 דקות וסוננו
  • בצלוחית 2
  • 3/4 כוס שמן
אופן ההכנה
  • 0

    בקערה 3..הציפוי.


  • 1

    לערבב.


  • 2

    3/4 כוס שומשום.


  • 3

    כוס קמח מלא.


  • 4

    1/2 כף מלח.


  • 5

    כף פפריקה.


  • 6

    1/4 כפית כמון.


  • 7

    1/4 כפית פילפל שחור.


  • 8

    לטבול את הכרובית.


  • 9

    בצלוחית השמן ואז בצלוחית הציפוי ולשים בתבנית עם דף אפיה.


  • 10

    200 מעלות.


  • 11

    כ 20/30 דקות.


0

בקערה 3..הציפוי.


1

לערבב.


2

3/4 כוס שומשום.


3

כוס קמח מלא.


4

1/2 כף מלח.


5

כף פפריקה.


6

1/4 כפית כמון.


7

1/4 כפית פילפל שחור.


8

לטבול את הכרובית.


9

בצלוחית השמן ואז בצלוחית הציפוי ולשים בתבנית עם דף אפיה.


10

200 מעלות.


11

כ 20/30 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים