ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי קילו דג טחון טרי (סלמון ומוסר מומלץ)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להניח הקציצות בסיר על הרוטב,לפזר כוברה קצוצה כחצי חבילה מעל ולהרתיח 10 דקות עם מכסה סגור להנמיך לעוד 20 דקות על אש נמוכה..
-
2
חשוב:.
-
3
אם הקציצה לא יציבה מספיק,יש להוסיף פרורי לחם או עוד ביצה..
-
4
להכניס הקציצות רק שהרוטב רותח..
1
להניח הקציצות בסיר על הרוטב,לפזר כוברה קצוצה כחצי חבילה מעל ולהרתיח 10 דקות עם מכסה סגור להנמיך לעוד 20 דקות על אש נמוכה..
2
חשוב:.
3
אם הקציצה לא יציבה מספיק,יש להוסיף פרורי לחם או עוד ביצה..
4
להכניס הקציצות רק שהרוטב רותח..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים