ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
הכנת הסלמון.
-
2
חתיכה של סלמון.
-
3
התיבול.
-
4
בכוס חדפעמי שמים.
-
5
כף שמן זית.
-
6
חצי כפית שום כתוש.
-
7
קורט תבלין רוזמרין.
-
8
כף מיץ לימון .
-
9
קורט מלח גס.
-
10
מערבבים ומורחים .
-
11
את הסלמון.
-
12
200 מעלות.
-
13
15/20 דקות.
1
הכנת הסלמון.
2
חתיכה של סלמון.
3
התיבול.
4
בכוס חדפעמי שמים.
5
כף שמן זית.
6
חצי כפית שום כתוש.
7
קורט תבלין רוזמרין.
8
כף מיץ לימון .
9
קורט מלח גס.
10
מערבבים ומורחים .
11
את הסלמון.
12
200 מעלות.
13
15/20 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים