אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

198
צפיות

סלמון מצופה בתנור

המתכון של
סלמון מצופה בתנור

יאמי

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קערה 1
  • הכנת הבלילה לציפוי
  • 1 כפות מיונז
  • 1כפות רוטב סצואן(קנור)
  • 1כפות צילי מתוק
  • חצי כף חרדל דיזון
  • חצי כף רוטב שום ועישבי תיבול(קנור)
  • מערבבים היטב
  • קערה 2
  • פירורי לחם מוזהבים
  • עם שומשום
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת הסלמון.


  • 2

    חורצים 2 חתיכות סלמון.


  • 3

    לאורך ולרוחב.


  • 4

    מורחיםאת הבלילה על הדג.


  • 5

    מורחים על הסלמון.


  • 6

    בחריצים ומעל.


  • 7

    ומפזרים מעל מהפירורי לחם עם השומשום.


  • 8

    180 מעלות.


  • 9

    כ 20 דקות.


1

הכנת הסלמון.


2

חורצים 2 חתיכות סלמון.


3

לאורך ולרוחב.


4

מורחיםאת הבלילה על הדג.


5

מורחים על הסלמון.


6

בחריצים ומעל.


7

ומפזרים מעל מהפירורי לחם עם השומשום.


8

180 מעלות.


9

כ 20 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים