תיבול קציצות: חצי כפית פפריקה.חצי כפית כורכום. חצי כפית פלפל שחור וחצי כפית מאשייה טחונה (תבלין מהמם ממשפחת אגוז מוסקט - למעשה הוא עלי הכותרת של אגוז מוסקט). שתי כפות שמן, מלח לפי הטעם.
רוטב
שמן פפריקה כורכום פלפל שחור,
כוסברה
שום כתוש
שתי כפות רסק עגבניות
פלפל רצועות אפשר גם חריף
.
אופן ההכנה
1
קציצות:.
2
לטחון את הדג ולערבב עם רכיבי הקציצה. לתיבול קציצות: חצי כפית פפריקה.חצי כפית כורכום. חצי כפית פלפל שחור וחצי כפית מאשייה טחונה (תבלין מהמם ממשפחת אגוז מוסקט - למעשה הוא עלי הכותרת של אגוז מוסקט). שתי כפות שמן, מלח לפי הטעם. להוסיף בסוף כי יש תבלינים מומלחים. ללוש את העיסה..
3
אני מרתיחה סיר עם מים. וכל קציצה שמה במים 2 דקות הן בדרך כלל צפות. מוציאה מהמים. ושמה בצד..
4
רוטב: .
5
שמה "סיבוב שמן בסיר. "פותחת" בשמן קצת פפריקה כורכום פלפל שחור. אחרי חצי דקה שמה כוסברה קצוצה ושום כתוש ושתי כפות רסק עגבניות לבסוף שמה קצת תבלין מאשייה ופלפל חריף חותכת לרצועות (לא חובה). מוסיפה מים. כשהמים רותחים אני שמה את הקציצות (לאחר שכבר הוצאתי מהמים הרותחים). הרוטב לא אמור להיות מיימי. לחכות לאיזון בין המים והשמן..
6
..
1
קציצות:.
2
לטחון את הדג ולערבב עם רכיבי הקציצה. לתיבול קציצות: חצי כפית פפריקה.חצי כפית כורכום. חצי כפית פלפל שחור וחצי כפית מאשייה טחונה (תבלין מהמם ממשפחת אגוז מוסקט - למעשה הוא עלי הכותרת של אגוז מוסקט). שתי כפות שמן, מלח לפי הטעם. להוסיף בסוף כי יש תבלינים מומלחים. ללוש את העיסה..
3
אני מרתיחה סיר עם מים. וכל קציצה שמה במים 2 דקות הן בדרך כלל צפות. מוציאה מהמים. ושמה בצד..
4
רוטב: .
5
שמה "סיבוב שמן בסיר. "פותחת" בשמן קצת פפריקה כורכום פלפל שחור. אחרי חצי דקה שמה כוסברה קצוצה ושום כתוש ושתי כפות רסק עגבניות לבסוף שמה קצת תבלין מאשייה ופלפל חריף חותכת לרצועות (לא חובה). מוסיפה מים. כשהמים רותחים אני שמה את הקציצות (לאחר שכבר הוצאתי מהמים הרותחים). הרוטב לא אמור להיות מיימי. לחכות לאיזון בין המים והשמן..