אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

879
צפיות

סלמון מאודה עם תפו״א עם איזי קוק

המתכון של
סלמון מאודה עם תפו״א עם איזי קוק

המתכוןן של איזי קוק!!!

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • סלמון (סטייק)
  • • 200 מ״ל שמנת צמחית
  • • 500 גרם תפו"א
  • • 140 גרם פטריות פורטובלו
  • • 100 גרם בצלים
  • • 400 מ"ל מים
  • • 50 מ"ל שמן צמחי
  • •חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • •כף חרדל דיז'ון חלק
  • •מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    ההכנה עם המולטי קוקר של איזי קוק:.


  • 2

    מפזרים מעל הדג מלח ופלפל שחור. חותכים פטריות, בצלים ותפו"א לקוביות קטנות..


  • 3

    מכניסים לקערה את הבצלים, הפטריות, הפטרוזיליה והחרדל והשמן. מערבבים.


  • 4

    וסוגרים את המכסה..


  • 5

    בוחרים בתוכנית ה- ' Pro ' מכוונים ל 15 דקות ומכוונים º100..


  • 6

    3 דקות לפני סיום התוכנית, מוסיפים שמנת צמחית,מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב וסוגרים את המכסה. מבשלים עד לסיום התוכנית..


  • 7

    לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" ע"י לחיצה ארוכה על.


  • 8

    לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע..


  • 9

    מעבירים את התכולה לכלי נפרד..


  • 10

    שופכים לתוך הקערה מים, מניחים בפנים את כלי האידוי עם הדג ותפו"א..


  • 11

    בוחרים בתוכנית ה- ' Steam ' מכוונים ל 20 דקות ..


  • 12

    לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" ע"י לחיצה ארוכה על.


  • 13

    לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע..


  • 14

    מפזרים מעל הדג ותפו"א את התכולה שהעברנו לכלי נפרד ומגישים..


  • 15

    בתאבון!.


  • 16

    לפרטים ושאלות 6182*.


1

ההכנה עם המולטי קוקר של איזי קוק:.


2

מפזרים מעל הדג מלח ופלפל שחור. חותכים פטריות, בצלים ותפו"א לקוביות קטנות..


3

מכניסים לקערה את הבצלים, הפטריות, הפטרוזיליה והחרדל והשמן. מערבבים.


4

וסוגרים את המכסה..


5

בוחרים בתוכנית ה- ' Pro ' מכוונים ל 15 דקות ומכוונים º100..


6

3 דקות לפני סיום התוכנית, מוסיפים שמנת צמחית,מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב וסוגרים את המכסה. מבשלים עד לסיום התוכנית..


7

לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" ע"י לחיצה ארוכה על.


8

לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע..


9

מעבירים את התכולה לכלי נפרד..


10

שופכים לתוך הקערה מים, מניחים בפנים את כלי האידוי עם הדג ותפו"א..


11

בוחרים בתוכנית ה- ' Steam ' מכוונים ל 20 דקות ..


12

לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" ע"י לחיצה ארוכה על.


13

לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע..


14

מפזרים מעל הדג ותפו"א את התכולה שהעברנו לכלי נפרד ומגישים..


15

בתאבון!.


16

לפרטים ושאלות 6182*.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים