הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהסופגניות אפויות נדירות!!!!!! טעימות שאפשר לטרוף ללא רגשות אשם😂 ולא לא אין טעם של לחמניה!!!! פשוט שלמות😍 כנסו תכינו תהנו!!!
#סופגניות_אפויות_זה_סאוטר.
סופגניותתתת שלי אפויות.
מצרכים 👇.
עינת חנניה💜.
קילו קמח( מנופה).
2 כפות וחצי שמרים(יבשים).
קצת יותר מחצי כוס סוכר.
2 כפיות תמצית וניל.
כפית מלח(לא גדושה).
50 ג׳ חמאה(מומסת חלקית) מחמאה לפרווה או רבע כוס שמן חד פעמי קר.
ביצה 1 טרופות .
כוס חלב פושר .
2 וחצי מים פושרים(אם הבצק עדיין קשה ניתן להוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים לא דביק).
50 ג' חמאה מומסת למריחה .
אופן ההכנה👇👇.
בקערה שמים את המים חצי מהסוכר ואת השמרים היבשים ,מערבבים מעט ונותנים מנוחה כמה דקות(עד שזה תפוח).
בקערת מיקסר(עם וו לישה) שמים את הקמח יתרת הסוכר ומערבבים עם כף טוב טוב,.
מפעילים את המיקסר תוך כדי שהקמח מתערבב מוספים את השמרים שתפחו, ואת המים לוקחים את הביצה טורפים אותה ומוספים לבצק,אחרי כמה שניות מוספים את החמאה המומסת חלקית ,בודקים את הבצק שהכל נטמע מוסיפים את המלח וממשכים ללוש עוד 4 ד'(אם יש צורך מוספים עוד חצי כוס מים).
עד לקבלת בצק רך ונעים ודביק מעט משמנים מעט את הבצק מכסים במגבת עד שיכפיל את עצמו מורדים נפח קורצים עיגולים מעבדים מעט על שיש יוצרים צורת עיגול משטחים קלות עם היד שמים ממרח רצוי סוגרים טוב ומגלגלים מעט מעבירים תבנית אפיה או לתבניות מאפינס קטנות מכסים בשקית ומתפחים שוב כשהן תפוחות ויפות מורחים עליהן בעדינות חמאה מחמים תנור 180 מעלות ואופים עד להזהבה.
מוצאים ומורחים במעט שמן מכסים עם מגבת כשמצטנן מזלפים לתוכם ריבה כל ריבה אהובה מפזרים אבקת סוכר בנדיבות וזוללים. סופגניות אליפות😋👌עינת חנניה.
לקרם ..
1 כוס קמח.
1 כוס סוכר. .
לערבב טוב טוב .
להוסיף 1 ביצה ושוב לערבב .
להוסיף 1 כוס חלב ושוב לערבב טוב טוב.
להרתיח 2 כוסות חלב ...שהחלב מתחיל לבעבע להוסיף את העיסה של הקמח ולהוריד את הלהבה ולערבב בלי הפסקה טוב טוב כ...2 דקות ...להוריד מהאש ולהוסיף 1 אבקת סוכר וניל ....
ולערבב...כל שלוש דקות לערבב שלו יהיו גושים .
בתאבון ❤❤❤❤❤.
מי שתכין ומתי שתכין לשלוח תמונות💋.