לתבל בכף שמן,מלח, כפית בהרט או ראס אל חנות,כפית פפריקה ופלפל שחור.להכניס את העיסה למקרר להתייצבות לחצי שעה
אופן ההכנה
1
לטגן ברבע כוס שמן בצל עד להזהבה ,להוסיף כפית סוכר,או כף סילאן ,2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות ללא הקליפה,חצי כפית כורכום,כף פפריקה מתוקה,כף צ'לי גרוס,פלפל שחור גרוס וכוס וחצי מים רותחים עם כף מרק עוף ,.
2
לחתוך 5 קישואים לעיגולים ולהוסיף ברוטב ,לקצוץ חופן כוסברה ולפזר ,לאחר שהרוטב מבעבע לגלגל קציצות ולהוסיף לסיר,מידי פעם לצקת מהרוטב עם כף ולהרטיב את הקציצות.
3
לקראת סוף הבישול להסיר מכסה לרבע שעה לקבלת צבע יפה בישול כ 35 דקות בתאבון אילנית.
1
לטגן ברבע כוס שמן בצל עד להזהבה ,להוסיף כפית סוכר,או כף סילאן ,2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות ללא הקליפה,חצי כפית כורכום,כף פפריקה מתוקה,כף צ'לי גרוס,פלפל שחור גרוס וכוס וחצי מים רותחים עם כף מרק עוף ,.
2
לחתוך 5 קישואים לעיגולים ולהוסיף ברוטב ,לקצוץ חופן כוסברה ולפזר ,לאחר שהרוטב מבעבע לגלגל קציצות ולהוסיף לסיר,מידי פעם לצקת מהרוטב עם כף ולהרטיב את הקציצות.
3
לקראת סוף הבישול להסיר מכסה לרבע שעה לקבלת צבע יפה בישול כ 35 דקות בתאבון אילנית.