500 גרם ביסקוויט קסטה (ניתן להשיג בחנות שליׁׂׂׂׂׂׂ)
300 גרם שוקולד לבן
500 גרם שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד חלב מגורד
2 כפות אבקת מוס בננה
כפית תמצית בננה
אופן ההכנה
1
ממסים שוקולד לבן עם 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מכניסים למקרר לחצי שעה, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, אבקת מוס בננה, תמצית בננה לקצפת רקה, מערבבים עם השוקולד, מוסיפים שוקולד חלב מגורד ומערבבים..
2
מסדרים ביסקוויט בתבנית, מסדרים שקף צמוד לדופן ויוצקים את תערובת הגלידה, מקפיאים חצי שעה להתייצבות, מסדרים שוב ביסקוויט, מקפיאים לילה, מחלצים מהתבנית, חותכים ושומרים בקופסאות אטומות...
1
ממסים שוקולד לבן עם 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מכניסים למקרר לחצי שעה, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, אבקת מוס בננה, תמצית בננה לקצפת רקה, מערבבים עם השוקולד, מוסיפים שוקולד חלב מגורד ומערבבים..
2
מסדרים ביסקוויט בתבנית, מסדרים שקף צמוד לדופן ויוצקים את תערובת הגלידה, מקפיאים חצי שעה להתייצבות, מסדרים שוב ביסקוויט, מקפיאים לילה, מחלצים מהתבנית, חותכים ושומרים בקופסאות אטומות...