הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמקציפים את השמנת המתוקה +כוס חלב + פודינג וניל לקרם יציב.
מוסיפים את אבקת הסוכר והגבינה ומערבבים לבלילה אחידה.
טובלים את הביסקוויטים בנס קפה ומניחים בתבנית.
מכסים בקרם וטובלים שוב את הביסקוויטים בנס קפה ומניחים על הקרם.
ושוב מניחים קרם ועל זה ביסקוויטים.
מבשלים או שמים במיקרו את השוקולד והשמנת מתוקה לקרם אחיד ושופכים מעל הכל.
שמים במקפיא.
או מי שרוצה את זה יותר בכיוון של עוגה שבשני המצבים הם טעימים להפליא.