מתכונים טעימים לחנוכה
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
3 -2.5 כוסות מים חמימים . (להוסיף לפי הבצק)
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערת המיקסר- קמח שמרים וסוכר -להוסיף מים פושרים/חמימים בהדרגה . .
-
2
הבצק - צריך להיות דביק ונוזלי וזה בסדר..
-
3
להתפיח כחצי שעה -או עד להכפלת הנפח . ללוש שוב ולהתפיח כ 15 דק...
-
4
לקרוץ כדורים מהבצק לעשות חור עם האצבעות במרכז הכדור.
-
5
(לעבוד עם ידיים משומנות או רטובות) ולטגן בשמן עמוק וחם..
-
6
לשים לב שהשמן לא ישרף ...ושהספינג' יהיה מטוגן מבפנים..
-
7
להנמיך את הלהבה במידת הצורך..
-
8
להניח לאחר הטיגון על נייר סופג...לפזר אבקת סוכר.. או לטבול בסוכר/מייפל או כל מתוק אחר שאוהבים.ולטרוף☺..באהבה -הילה.
1
בקערת המיקסר- קמח שמרים וסוכר -להוסיף מים פושרים/חמימים בהדרגה . .
2
הבצק - צריך להיות דביק ונוזלי וזה בסדר..
3
להתפיח כחצי שעה -או עד להכפלת הנפח . ללוש שוב ולהתפיח כ 15 דק...
4
לקרוץ כדורים מהבצק לעשות חור עם האצבעות במרכז הכדור.
5
(לעבוד עם ידיים משומנות או רטובות) ולטגן בשמן עמוק וחם..
6
לשים לב שהשמן לא ישרף ...ושהספינג' יהיה מטוגן מבפנים..
7
להנמיך את הלהבה במידת הצורך..
8
להניח לאחר הטיגון על נייר סופג...לפזר אבקת סוכר.. או לטבול בסוכר/מייפל או כל מתוק אחר שאוהבים.ולטרוף☺..באהבה -הילה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים