מתכונים טעימים לחנוכה
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1)מבשלים את התפוחי אדמה עד להתרככות.
-
2
2)מטגנים את הבצל עד לאכזבה.
-
3
3)קוצצים את הבצל הירוק.
-
4
4)מוסיפים ביצים בצל מטוגן ,בצל ירוק.
-
5
פטרוזיליה ואת כל השאר מערבבים היטב עד לקבלה עיסה אחידה.
-
6
5)מרטיבים את הידיים .
-
7
ועושים כדורים משטחים אותם טיפה ומטגנים.
-
8
בשמן מצד לצד עד להזהבה ויש.
-
9
לכם לביבות פירה כשר לפסח.
1
1)מבשלים את התפוחי אדמה עד להתרככות.
2
2)מטגנים את הבצל עד לאכזבה.
3
3)קוצצים את הבצל הירוק.
4
4)מוסיפים ביצים בצל מטוגן ,בצל ירוק.
5
פטרוזיליה ואת כל השאר מערבבים היטב עד לקבלה עיסה אחידה.
6
5)מרטיבים את הידיים .
7
ועושים כדורים משטחים אותם טיפה ומטגנים.
8
בשמן מצד לצד עד להזהבה ויש.
9
לכם לביבות פירה כשר לפסח.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים