לערבב הכל עדיף במיקסר פרט לצימוקים ופקאן. לחתוך דק אגוזים או פקאן או לחילופין ניתן להכות בפטיש לפירורים. לאחר הערבוב יש להוסיף את הצימוקים והאגוזים/ פקאן לתערובת, או שקדים .
2
לחמם תנור מראש..
3
לאפות בתנור עד שהעוגה מוכנה.
4
למעלה למעטה תוכנה ו 180 מעלות 45 דקות. יש לבדוק עם קיסם עץ שמוכן. .
1
לערבב הכל עדיף במיקסר פרט לצימוקים ופקאן. לחתוך דק אגוזים או פקאן או לחילופין ניתן להכות בפטיש לפירורים. לאחר הערבוב יש להוסיף את הצימוקים והאגוזים/ פקאן לתערובת, או שקדים .
2
לחמם תנור מראש..
3
לאפות בתנור עד שהעוגה מוכנה.
4
למעלה למעטה תוכנה ו 180 מעלות 45 דקות. יש לבדוק עם קיסם עץ שמוכן. .