הכנתי בכוס מדידה.התבנית כוכב כמו בתמונה....
להקציף 2 ביצים שלמות עם כוס סוכר בהדרגה. לאחר שהקצף יציב ותפוח להוסיף את הקמח הקקאו השוקולית ואת הנוזלים בהדרגה..
התערובת בתהיה יחסית נוזלית..
2
לחמם תנור 170 מע .לשמן תבנית סיליקון כוכב. ולמלא את השקעים. עדיף עם מצקת.
לאפות כ 25 דק לבדוק עם קיסם.
להניח לה להתקרר מעט.
להכיו את הגנש -לחמם במיקרו בפולסים את השמנת וכשהיא רןתחת לשים את ההשוקולד כשלושת רבעי חפיסה.
לערבב היטב ולצפות את העוגה.
חשוב* להפוך את העוגה לתבנית הגשה ורק אז לצפות...תהנו-הילה.
1
הכנתי בכוס מדידה.התבנית כוכב כמו בתמונה....
להקציף 2 ביצים שלמות עם כוס סוכר בהדרגה. לאחר שהקצף יציב ותפוח להוסיף את הקמח הקקאו השוקולית ואת הנוזלים בהדרגה..
התערובת בתהיה יחסית נוזלית..
2
לחמם תנור 170 מע .לשמן תבנית סיליקון כוכב. ולמלא את השקעים. עדיף עם מצקת.
לאפות כ 25 דק לבדוק עם קיסם.
להניח לה להתקרר מעט.
להכיו את הגנש -לחמם במיקרו בפולסים את השמנת וכשהיא רןתחת לשים את ההשוקולד כשלושת רבעי חפיסה.
לערבב היטב ולצפות את העוגה.
חשוב* להפוך את העוגה לתבנית הגשה ורק אז לצפות...תהנו-הילה.