אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

323
צפיות

עוגת שוקולד חגיגית

המתכון של
עוגת שוקולד חגיגית

עוגה מרשימה וחגיגית

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • עוגת השוקולד -
  • 5 ביצים (לא מופרדות)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 כוס קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1/2 כוס שוקולית
  • 1/2 כוס קקאו
  • קרם וניל -
  • 1/2 2 שמנת מתוקה
  • 2 כפות גדושות פודינג וניל (1 אריזה)
  • 3 כפיות סוכר
  • ציפוי שוקולד -
  • 1/2 שמנת מתוקה
  • 1 שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 1

    מקציפים ביצים (בלי להפריד בין חלמון לחלבון), מוסיפים סוכר וממשיכים להקציף..


  • 2

    מוסיפים את השמנת המתוקה והשמן וממשיכים להקציף..


  • 3

    מוסיפים את היבשים ומקציפים במהירות נמוכה..


  • 4

    מחממים תנור לחום של 170 מעלות. .


  • 5

    שופכים את הבלילה לתבנית קפיצית 24 משומנת ואופים 50 דקות, מוציאים ומצננים..


  • 6

    מכינים את הקרם - מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג וניל..


  • 7

    הופכים את העוגה על למגש יעודי, חוצים את העוגה ומורחים קרם בין שכבות העוגה. מחזירים את החצי השני של העוגה ומורחים קרם על העוגה ומסביב לה..


  • 8

    מכינים את ציפוי השוקולד - ממיסים 1 חבילת שוקולד מריר עם 1/2 שמנת מתוקה, מקררים (לא יותר מדי) כדי שיהיה פחות נוזלי ושופכים על העוגה, נותנים לשוקולד לנזול מהיקף העוגה.


  • 9

    מקשטים עם זילוף מהקרם שנשאר.


1

מקציפים ביצים (בלי להפריד בין חלמון לחלבון), מוסיפים סוכר וממשיכים להקציף..


2

מוסיפים את השמנת המתוקה והשמן וממשיכים להקציף..


3

מוסיפים את היבשים ומקציפים במהירות נמוכה..


4

מחממים תנור לחום של 170 מעלות. .


5

שופכים את הבלילה לתבנית קפיצית 24 משומנת ואופים 50 דקות, מוציאים ומצננים..


6

מכינים את הקרם - מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג וניל..


7

הופכים את העוגה על למגש יעודי, חוצים את העוגה ומורחים קרם בין שכבות העוגה. מחזירים את החצי השני של העוגה ומורחים קרם על העוגה ומסביב לה..


8

מכינים את ציפוי השוקולד - ממיסים 1 חבילת שוקולד מריר עם 1/2 שמנת מתוקה, מקררים (לא יותר מדי) כדי שיהיה פחות נוזלי ושופכים על העוגה, נותנים לשוקולד לנזול מהיקף העוגה.


9

מקשטים עם זילוף מהקרם שנשאר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים