הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת שוקולד שוקולדית מהירה, מנצחת, גבוהה, רכה, פרווה, שלא תרצו להפסיק להתענג עליה.
מחממים תנור אפייה ל-175 מעלות קו עליון קו תחתון לא טורבו..
מערבבים במיקסר עם וו הקפצה או במטרפה ידנית את הביצים, מלח, סוכר, סוכר וניל, תמצית וניל, שמן לתערובת חלקה ואחידה.
מוסיפים את השוקולית, הקקאו, קוקוס טחון, קמח התופח, אבקת אפייה ומערבבים היטב עד לתערובת אחידה.
בקערה או בסיר קטן שמים את קוביות השוקולד עם כוס מים רותחים ומערבבים היטב עד להמסה מלאה של השוקולד ושופכים על תערובת העוגה ומערבבים היטב עד לאיחוד.
יוצקים את התערובת לתבנית בכל צורה שאהבתם, דופקים 2 דפיקות קטנות על השיש ומכניסים למרכז התנור כאמור שחומם מראש ל-175 מעלות 40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
מוציאים את העוגה מהתנור, מחוררים הרבה חורים בזהירות בעזרת שיפוד עץ לאורך ולרוחב העוגה, יוצקים מעל העוגה את כוס המים הרותחים מעורבבים בכפית נס קפה ומקררים מעט כרבע שעה.
הכנת הגאנש ... .
מרוקנים את השמנת הצמחית לקערה חסינת אש.
את השוקולד מוסיפים לקערת השמנת יחד עם 2 כפות מים רותחים.
ממיסים במיקרוגל במשך 40 שניות, מוציאים ומערבבים .
חוזרים על הפעולה שוב - 40 שניות חימום ואז ערבוב, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
יוצקים על העוגה ומקשטים ב-סוכריות צבעוניות, שוקולד לבן, אגוזים ועוד ....
זהו חברות וחברים תיהנו.
בהזדמנות זו מאחלת לכולם חג פסח שמח ומהנה.
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה.