הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהנשים בקערה את כל המצרכים היבשים ונערבב עם כף היטב.
נוסיף את הרטובים ונערבל עם מערבל עד שאין גושים .
נשים בתבנית ונכניס לתנור שחומם מראש על 180° .
נבדוק עם קיסם ונוציא שמוכן.
**טיפ** איך שהעוגה יוצאת מיד לכסות בניילון נצמד עד שמתקרר (זה עושה את העוגה רכה וטעימה עוד יותר).
שמתקררת העוגה נכין את הגנאש: נשים בקערה את השמנת מתוקה והשוקולד מריר, נכניס למיקרו עד שימס, נערבב היטב לתערובת אחידה וחלקה ונשפוך על העוגה.
בתאבון♡♡♡.