הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלערבב : כוס סוכר, כוס קמח , אבקת אפיה, כוס שוקולית..
בקערה נפרדת לערבב: 4 ביצים, כוס שמן, חצי כוס קצפת צמחית.
לערבב הכל ביחד ולמזוג לתבנית פס.
לאפות בחום 180 מעלות. שלושים וחמש -ארבעים וחמש דקות עד שסכין/קיסם שננעץ יוצא יבש.
לציפוי: להמיס חבילת שוקולד מריר וחצי כוס קצפת צמחית במקרוגל ולמזוג על העוגה שהיא מתקררת.