ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
חצי כוס חלב / מיץ תפוזים לפרווה
-
1 כוס חד''פ לשתייה חמה קמח תופח
-
-
חופן אגוזי מלך שבורים/פקאנים מסוכרים/שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
-
2
בקערה גדולה טורפים ומערבבים יחד את הביצים, סוכר, שמן, חלב וקמח..
-
3
להוציא 4 כפות מהתערובת לקערה קטנה..
-
4
להוסיף לקערה הגדולה את הנוטלה ולערבב היטב..
-
5
לשמן תבנית אינגליש קייק ולמזוג את תערובת הקערה הגדולה (בצבע חום).
-
6
לפזר למעלה אגוזי מלך ומעל למזוג את התערובת מהקערה הקטנה (בצבע לבן).
-
7
זה בסדר אם לא מכסה הכל..
-
8
לאפות 35-40 דק' או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש..
-
9
לצנן מעט לפני ההגשה..
-
10
לשדרוג ניתן למזוג רוטב שוקולד מעל העוגה ♥.
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2
בקערה גדולה טורפים ומערבבים יחד את הביצים, סוכר, שמן, חלב וקמח..
3
להוציא 4 כפות מהתערובת לקערה קטנה..
4
להוסיף לקערה הגדולה את הנוטלה ולערבב היטב..
5
לשמן תבנית אינגליש קייק ולמזוג את תערובת הקערה הגדולה (בצבע חום).
6
לפזר למעלה אגוזי מלך ומעל למזוג את התערובת מהקערה הקטנה (בצבע לבן).
7
זה בסדר אם לא מכסה הכל..
8
לאפות 35-40 דק' או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש..
9
לצנן מעט לפני ההגשה..
10
לשדרוג ניתן למזוג רוטב שוקולד מעל העוגה ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים