הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת שוקולד.
5 ביצים שלמות. 3/4 כוס סוכר, 3/4 כוס שמן, 1 כוס קמח מנופה, 1 אבקת אפיה, 3/4 כוס אבקת שוקולית, 1 כף גדושה קקאו, 3/4 קופסת שמנת מתוקה אפשרי גם רייץ לפרוה.. אופן ההכנה להקציף את הביצים שלמות עם הסוכר ל5 דקות להוסיף את השמן לסירוגין, ולהכניס את שאר החומרים לערבב הייטב ולאפות בחום 170 מעלות לכ25 דקות או יותר לשפוך ישר שהעוגה חמה גנז' שוקולד, לחמם 1/2 שמנת מתוקה ו100 גר' שוקולד או מריר או חלבי ל2 דק' במיקרוגל לערבב הייטב לחורר את העוגה בעזרת שיפוד וישפוך מעל את השוקולד בהצלחה אורה.....