אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

792
צפיות

עוגת שוקולד

המתכון של
עוגת שוקולד

עוגה טעימה ללא שמן או חמאה עם שמנת מתוקה תנסו

  • קטגוריהלילדים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 5 ביצים
  • קורט מלח(חשוב)
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כוסות קמח תופח
  • למילוי
  • 1/2 שמנת מתוקה
  • 1/2 שקית אינסטנט פודינג
  • לציפוי
  • 1/2 שמנת מתוקה
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • קובייה קטנה של חמאה
אופן ההכנה
  • 1

    להפריד חלבון חלמון.


  • 2

    להקציף את החלבון עם קורט מלח עד לקבלת קצף לבן.


  • 3

    להוסיף את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.


  • 4

    את השוקולד לחתוך לקוביות ולשים בקערה להוסיף 1 שמנת מתוקה לשים במיקרו בפולסים של 1 דקה להוציא לערבב ואם יש צורך להכניס שוב למיקרו עד שהשוקולד והשמנת התאחדו .


  • 5

    להשאיר בצד עד שמתקרר.


  • 6

    להוסיף את החלמונים וסוכר וניל לערבב היטב להעביר לקערת המיקסר בהדרגה חלק מהשוקולד ופעם חלק מהקמח ותוך כדי עירבוב עדין עם מרית .


  • 7

    לשמן תבנית ולפזר מעט קמח על השמן להעביר את העיסה לנער שלא יהיו בועות.


  • 8

    להעביר לתנור שחומם מראש על טורבו 180 מעלות בערך 30 דקות.


  • 9

    לבדוק עם קיסם אם מוכן.


  • 10

    לצנן לחצות ל 2 .


  • 11

    להקציף השמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג ולמרוח על המחצית לכסות עם החצי הנותר.


  • 12

    להמיס את השמנת מתוקה והשוקולד במיקרו דקה לערבב ולשפוך על העוגה.


  • 13

    בהצלחה.


1

להפריד חלבון חלמון.


2

להקציף את החלבון עם קורט מלח עד לקבלת קצף לבן.


3

להוסיף את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.


4

את השוקולד לחתוך לקוביות ולשים בקערה להוסיף 1 שמנת מתוקה לשים במיקרו בפולסים של 1 דקה להוציא לערבב ואם יש צורך להכניס שוב למיקרו עד שהשוקולד והשמנת התאחדו .


5

להשאיר בצד עד שמתקרר.


6

להוסיף את החלמונים וסוכר וניל לערבב היטב להעביר לקערת המיקסר בהדרגה חלק מהשוקולד ופעם חלק מהקמח ותוך כדי עירבוב עדין עם מרית .


7

לשמן תבנית ולפזר מעט קמח על השמן להעביר את העיסה לנער שלא יהיו בועות.


8

להעביר לתנור שחומם מראש על טורבו 180 מעלות בערך 30 דקות.


9

לבדוק עם קיסם אם מוכן.


10

לצנן לחצות ל 2 .


11

להקציף השמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג ולמרוח על המחצית לכסות עם החצי הנותר.


12

להמיס את השמנת מתוקה והשוקולד במיקרו דקה לערבב ולשפוך על העוגה.


13

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים