ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהלילדים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להפריד חלבון חלמון.
-
2
להקציף את החלבון עם קורט מלח עד לקבלת קצף לבן.
-
3
להוסיף את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.
-
4
את השוקולד לחתוך לקוביות ולשים בקערה להוסיף 1 שמנת מתוקה לשים במיקרו בפולסים של 1 דקה להוציא לערבב ואם יש צורך להכניס שוב למיקרו עד שהשוקולד והשמנת התאחדו .
-
5
להשאיר בצד עד שמתקרר.
-
6
להוסיף את החלמונים וסוכר וניל לערבב היטב להעביר לקערת המיקסר בהדרגה חלק מהשוקולד ופעם חלק מהקמח ותוך כדי עירבוב עדין עם מרית .
-
7
לשמן תבנית ולפזר מעט קמח על השמן להעביר את העיסה לנער שלא יהיו בועות.
-
8
להעביר לתנור שחומם מראש על טורבו 180 מעלות בערך 30 דקות.
-
9
לבדוק עם קיסם אם מוכן.
-
10
לצנן לחצות ל 2 .
-
11
להקציף השמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג ולמרוח על המחצית לכסות עם החצי הנותר.
-
12
להמיס את השמנת מתוקה והשוקולד במיקרו דקה לערבב ולשפוך על העוגה.
-
13
בהצלחה.
1
להפריד חלבון חלמון.
2
להקציף את החלבון עם קורט מלח עד לקבלת קצף לבן.
3
להוסיף את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.
4
את השוקולד לחתוך לקוביות ולשים בקערה להוסיף 1 שמנת מתוקה לשים במיקרו בפולסים של 1 דקה להוציא לערבב ואם יש צורך להכניס שוב למיקרו עד שהשוקולד והשמנת התאחדו .
5
להשאיר בצד עד שמתקרר.
6
להוסיף את החלמונים וסוכר וניל לערבב היטב להעביר לקערת המיקסר בהדרגה חלק מהשוקולד ופעם חלק מהקמח ותוך כדי עירבוב עדין עם מרית .
7
לשמן תבנית ולפזר מעט קמח על השמן להעביר את העיסה לנער שלא יהיו בועות.
8
להעביר לתנור שחומם מראש על טורבו 180 מעלות בערך 30 דקות.
9
לבדוק עם קיסם אם מוכן.
10
לצנן לחצות ל 2 .
11
להקציף השמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג ולמרוח על המחצית לכסות עם החצי הנותר.
12
להמיס את השמנת מתוקה והשוקולד במיקרו דקה לערבב ולשפוך על העוגה.
13
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים